Archieven

Aangemaakte reacties

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)
 • Auteur
  Berichten
 • In reactie op: KlusNoaber gezocht hibiscusstraat 37 #285

  kijk goed bezig! Zullen we binnen kort koffie doen? Dan wachten we even jou energie advies af. Dan kunnen we daarna een plannetje maken en een todo/tohaal lijst maken.

  Wat zullen we doen, door de week een keer of in het weekend?

  In reactie op: KlusNoaber gezocht hibiscusstraat 37 #283

  Top, lekker bezig en wat goed dat je je huis wilt isoleren. Met het isoleren van je zolder kan je een hele hoop winst behalen!

  Heb je al een energie advies aangevraagd? Dit kan je via de website van 50TG aanvragen en is gratis. Dan komt er iemand langs die samen met jou je hele huis door loopt en kijkt wat er precies allemaal moet gebeuren.
  Dan heb je en goed overzicht van de klussen die er moeten gebeuren aan je huis en kan je een plan maken om dit allemaal stap voor stap aan te pakken.

  Maar als je dak nog niet aan is gepakt zal die er zeker tussen zitten;)

  Ik wil je wel helpen met het maken van een klusplan om je dak te isoleren! Moeten we binnen kort maar even een kopje koffie voor drinken;)

  In reactie op: Energie besparing en tips #277

  Hey Linde1992,

  Ik heb ervaring met boosters. Ik heb nog al wat meters radiatoren in mijn woonkamer/keuken. Ik zou dan 8 setjes radiatorboosters kopen. Dat werd mij een beetje te duur en dus heb ik ze zelf gebouwd.
  Ik heb een instelbare 3v tot 12v adapter en heel veel computer ventilatoren besteld via internet.
  Daarna heb ik heel veel gelezen op internet en ze zelf helemaal gemaakt.

  Ik heb mijn cv ketel op 40 graden aanvoer staan. Voor de boosters duurde het ’s ochtends 2,5 uur voor dat het van 17 naar 19.5 graden was gegaan. met de boosters is het hier elke ochtend in 1 uur en 15 minuten warm:)

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)